M.S.V.V. Fyrfad

Damesgenootschap VDG Voramus is een onderdeel van de Maastrichtse Studenten Volleybal Vereniging (M.S.V.V.) Fyrfad. De leden van Voramus spelen op diverse niveaus, in verschillende teams. Maar wat we gemeen hebben is dat we allemaal actief bij Fyrfad betrokken zijn. Veel van ons zijn actief in het bestuur en/of commissies van Fyrfad.

Fyrfad is een actieve vereniging met rond de 195 leden. Daarmee is Fyrfad één van de grootste studentensportverenigingen van Maastricht! Bij Fyrfad kun je spelen op ieder niveau, het maakt niet uit of je nooit een bal hebt aangeraakt of al jaren lang hebt gespeeld. Fyrfad heeft bijvoorbeeld damesteams in de 1e en 2e klasse, herenteams in de promotie- en in de 2e klasse, en daarnaast vele recreantenteams.

Maar Fyrfad is meer dan volleybal. Zo zijn er ook talloze activiteiten zonder verplichtingen, zoals bijvoorbeeld het ledenweekend, het nachttoernooi, het gala en de ledendag. Leden krijgen het prestigieuze Fyrblad met de laatste sappige roddels en verslaggeving rondom de vereniging. Bovendien zijn we vaak te vinden in onze vaste stamkroeg, de Dikke Dragonder, voor een gezellige borrel. Fyrfad is dus de manier om leuk te sporten en daarnaast veel gezellige mensen te leren kennen!